Har arbetat med att göra träd idag, det var fantastiskt roligt och utmanande. Det blir definitiv något till min ateljé i sommar. Tänker mig att det finns massor med användningsområden för denna typ av skulptur. T.ex. som väggdekoration. Tänk dig en vacker trädstam som sträcker sig längs väggen och ramar in rummet. Skall absolut göra några olika storlekar och dekorera ateljén.

Detta träd är även en liten del av mitt förslag till utsmyckning av Nordmalings resecentrum, håller resten av förslaget hemligt än så länge. Det är ju nämligen så att flera konstnärer och konsthantverkare har fått lägga in sitt/sina förslag för hur man skulle kunna dekorera stället. Så det blir så spännande att se hur det blir i slutändan. Hoppas på massor av kreativitet och nyskapande från många olika håll. Det är alltid kul att få se en bredd av olika uttryck!

I övrigt håller jag på att göra fler fjärilar eftersom de försvinner med rasande fart. Jag känner till och med att de smittat av sig på mig med sina “nya vingar”… underbart!

Kom ihåg: livet rullar på, så låt det rulla! (som en god vän sa till min man nyligen!)