Ovanför mitt arbetsbord, skisser och halvfärdiga projekt.

Jobbar just nu med utställningen i Vaxholm. Är i stort sett klar med alsterna men det finns givetvis andra saker att fundera över. En utställningen för med sig ett och annat. Te.x trevliga middagar med kunder som man kan passa på att hänga med när man ändå är i storstan. Trycka upp en katalog med bilder på allt fint som jag annars bara har i datorn och plattan. Sådana saker. Roliga saker.

Utställningen håller alltså till i Roddarhuset i Vaxholm mellan den 26 maj-14 juni, så kom dit. Jag kommer vara på plats den 26:e under öppningsdagen.

Nu är det ungefär en timme kvar av min arbetsdag, jobbar oftast fasta tider när jag jobbar. Försöker balansera rollen som konstnär (vilken i mitt fall alltid vill sova på morgonen och fastna i en tanke och sedan jobba nattetid), mamma (som är motvilligt vaken nattetid och inte får någonting gjort dagtid) och entreprenör (produktiv, många framtidsprojekt i huvudet och gärna vill styra allt i minsta detalj för att uppnå resultat). Därav för att balansera detta så funkar det bäst för mig att jobba hyffsat regelbundet. Trist kanske någon tycker, en självklarhet kanske andra tycker. Ja, det fungerar för mig så då är jag nöjd.

Svårigheten och roligheten med att vara konstnär och driva eget företagare samtidigt är att man liksom skall jobba inom så många olika områden. Det kan verkligen vara bra att ha många strängar på sin lyra om ni förstår vad jag menar. Marknadsförare, produktplanerare, inköpschef, säljare, den-som-får-folk-att-bli-glad-på-jobbet-typen, uppfinningsrik konstnär och uppstyrd ekonomiansvarig. Ja och det är bara några delar. Som tur är gillar jag att ha MÅNGA bollar i luften samtidigt.

Nu skall jag bolla vidare och fortsätta göra prototyper på lampskärmar till min kassadisk.

…än så länge ser de ut så här.