Igår blev det inte mycket gjort i nätböjar väg i ateljén. Värmen var olidlig, det var närmare 28 grader (lägg till 80 % luftfuktighet!) på det kallaste stället . Det vill säga golvet och där befann jag mig inte särskilt ofta.

När jag får brist på inspiration eller det helt enkelt blir för varmt i ateljén brukar jag drömma mig bort framför datorn och kolla in gamla grejer jag gjort. Det är då man inser att en hel del har hänt på de här senaste 10 åren som jag böjt i nät. Det har blivit några skulpturer vill jag lova.

Kanske har du en skulptur hemma som du köpt av mig eller fått i present? Om du har tid och lust i sommarvärmen får du mer än gärna maila mig en bild på skulpturen så har jag till mitt ”hemma hos” arkiv. För mig som gjort dem är det jättespännande och nyttigt att se hur ni valt att placera mitt verk i er hemmiljö. ( mail till art@johannaforsberg.se)

Tänkte dela med mig av några godbitar från dagens inspirationsstund. Se och njut.


[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]