Hjärtligt gott nytt år, hoppas er jul och nyårsafton varit lika lugn och skön som min.
Har firat min ledighet med att dra iväg till Storuman för att dela julefriden med min mans släkt. Långt bortom fast internetuppkoppling och annat som kan hindra stämningen.

Är tillbaka i Mo, Lögdeå nu och fick häromdan äran att öppna ateljén för två kvällspigga karriärskvinnor från Umeå. Frida Berglund som bland annat skriver bloggen trendenser, hennes vän och jag fick en chans att prata lite framtidplaner och sporra varandra till att “döda Jantelagen”, ett trevligt ämne för kvällen. Läs gärna hennes inlägg från besöket.

Ser fram emot jobbstart och nya tag inför 2010, tror att året kommer gå till historien.

För er som funderar på att investera i något från min ateljé tveka inte att maila eller ringa.
Skulpturerna går utmärkt att frakta och leveranstiden varierar mellan 2-4 veckor.

Ha det så gott och sköt om er under 2010, må det bli det bästa året i ditt liv!