Det är bra att tillåta sig vara lite genomskinlig, att låta folk veta hur det är och inte hålla upp någon fasad som ser fin ut. Tro mig, tyvärr är jag lite av en expert på ämnet. Att vara driven och “duktig” är väldigt ofta bra men kan bli lite ensamt om man inte passar sig. Det fina dock med alla ens positiva och negativa sidor är att man får chansen att slipas mot andra. Vad blir resultatet? Man växer. 

Jag tror fullt och fast på att alla människor kan och bör växa i takt med att kroppen växer och åldras. Ibland kanske man tror att växandet och mognande hör till tonåren. Plötsligt står man där och kanske förväntas av sig själv att man är vuxen. Pyttsan säger jag, vad innebär vuxen för dig? En ursäkt för att inte fortsätta växa kanske. 
Är inte tillväxten själva tjusningen med att få finnas till, att tillåta sig själv och andra att växa runt omkring? Förra veckan skrev jag om inspirationsbrist, så fort jag gjort det fick jag mängder förslag och kreativa lösningar. Så kul, när man delar med sig av sitt liv sätts folk i rörelse. Jag diggar genomskinlighet. Sådan tur att jag jobbar med nät. Idag gjorde jag dessa…

“Vi två blir ett” 60 cm hög x 90 cm bred, 6500 kr
Trädsiluett ca 90 cm hög x 80 cm bred, 7500 kr