15 dagar kvar till jul… nedräkningen har börjat på allvar hemma hos familjen Forsberg. Varje dag väntar en spännande överraskning i Nalle Puhs julkalender. Alfred ser fram emot detta ögonblick med stor förväntan. Ja, det blev en chokladgodis…igen. Men han blir lika glad och överraskad(!) ändå. 
Jag blickar ut mot ateljén och drömmer mig bort till framtida alster och skaparstunder. Jag känner också förväntan inför framtiden. Har idéer som fyller hela huvudet och lite till. Men just nu njuter jag av Alfred och Esters närvaro så mycket  jag bara kan, tiden går ju som bekant fort. 
(För dig som inte läser denna blogg så ofta kan jag fylla i med att jag för tillfället är mammaledig och hemma med två barn. Men jobbar lediga stunder och helger ändå.)

Förra veckan föreläste jag på Midgårdsskolan i Umeå inför skolans alla Bild och form elever. Jag berättade om min resa från att vara Bild och Form elev till att idag, 10 år senare, konstnär och företagare på samma gång. 
Det var spännande att få vara tillbaka i skolans värld och reflektera över att jag var i samma situation som dem för tio år sedan. Tänk vad många beslut och vägval jag stått inför sedan dess. Jag känner mig stolt som fortfarande vågar tro på mig själv och min framtid. Det tänker jag fortsätta med. 
Så, några sista ord för denna gång: Kom ihåg att du är hjärtligt välkommen att hälsa på mig trots att jag är mammaledig. Jag jobbar lördagar och lediga stunder innan jul, eller ring mig och boka tid för ett besök. Det är inte försent att beställa något inför julen. 

…och vet du inte vad du ska ge bort, köp ett presentkort!