Köpvillkor

Välkommen till Ateljé Johanna Forsberg!

Här hittar du unika handgjorda skulpturer och designade föremål i olika typer av stål och järnnät. Alla skulpturer är märkta med min signatur i järntråd. Till varje paket medföljer även en dokumentation kring processen vid skapandet av din unika skulptur.

Kontakt och företagsuppgifter

art@johannaforsberg.se

Ateljé och kontor: Ateljé Johanna Forsberg, Grundsundavallen 103, 896 91 Husum

Organisationsnummer: 830728-8541

Jag svarar på mail vardagar inom 24 timmar.

Betalsätt i min butik

I samarbete med Klarna kan du välja mellan fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning via internet bank. Om du valt att betala med faktura skickas den ut via mail i samband med att ordern skickas. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Ingen fakturaavgift tillkommer. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du på www.klarna.com

Företagsköp

När du handlar genom ett företag är det köplagen som gäller.

Rabatter och avtal

Följ mig på Facebook, där ges information om aktuella rabattkoder och kampanjer. Registrera din rabattkod i kassan. Observera att det inte går att kombinera flera rabattkoder.

Det är enkelt att handla

Klarna gör det enkelt och flexibelt att handla. När beställningen är mottagen skickas en orderbekräftelse till angiven e-postadress. Där anges när du får hem varan. Om du vill ändra t.ex. leveransadress, mobilnummer eller har frågor om din order kontakta mig.

Priser och moms

Alla priser anges i svenska kronor (SEK). Mervärdesskatt (moms 25 % på bruksföremål eller 12% vid köp av konst) ingår i alla priser.

Leverans och frakt

Samtliga leveranser sker genom PostNord som brev skicka lätt eller postpaket, vilket betyder att dina varor skickas till ditt närmsta utlämningsställe. Du får spårbart kollinummer på din leverans.

Du får en förhandsavisering via SMS eller ett e-postmeddelande att ditt paket är på väg.

Leveranstid Lagervaror

4-5 arbetsdagar efter beställningen har du produkten vid din dörr med reservation för att någon produkt kan vara tillfälligt slut i lager. I sådana fall kontaktar jag dig.

Leveranstid Specialbeställningar, unika föremål

Vid varje sådan specialbeställning har vi en direktkontakt för att komma överens om leveranstid. Den brukar normalt vara 2-4 veckor.

Försenad leverans

Om jag inte kan skicka din beställning inom 4-5 arbetsdagar så ringer jag dig.

Ej uthämtade paket

Det är upp till dig som kund att ange en giltig och korrekt leveransadress. Om Ateljé Johanna Forsberg får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller inte hämtats ut är det upp till dig som kund att betala ny frakt. Jag kontaktar dig via e-post när jag får tillbaka paketet. Observera att ej uthämtade paket inte är samma sak som att ångra köp.

Fraktkostnad

Standardfrakt i min butik är mellan 49 och 99 SEK.

Retur & Ångerrätt

För privatpersoner tillämpar vi distans- och hemförsäljningslagen samt konsumentköplagen. Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit varan. Du står för returporto och ansvarar för skador som kan uppstå under transporten. Kontakta mig så hjälper jag dig med bra returlösning. Vid retur av vara i oförändrat skick återbetalas pengarna för hela ordervärdet dig senast inom 20 dagar. Viktigt är att du skyddar returen noga då produkten måste vara i nyskick när den inkommer till mig. Ångerrätten gäller inte om varan är använd, skadad, eller på annat sätt modifierad. När du skickar tillbaka produkten är det viktigt att du skickar med ditt namn och adress.

Du är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Vid eventuella problem med paket eller saknade varor meddela mig så snart som möjligt och alltid inom 14 dagar.

Returadress: Ateljé Johanna Forsberg, Grundsundavallen 103, 896 91 Husum

Reklamation

Vid alla typer av reklamation skriver du till art@johannaforsberg.se innan någon produkt returneras. Reklamationen måste göras senast 10 dagar från det att du mottagit din beställning. Ateljé Johanna Forsberg står för returkostnaden vid godkänd reklamation.

Garanti 

Jag signerar mina konstverk genom att infoga min handgjorda signatur i järntråd och därmed garanterar jag äktheten. Till varje paket medföljer även en dokumentation kring processen när jag skapar din skulptur.

En vara saknas i min leverans

Jag jobbar hårt för att göra din beställning så trygg och snabb som möjligt. Om en vara ändå skulle saknas i din leverans, kontakta mig direkt så ska jag lösa detta så fort som möjligt. Observera att du måste spara originalemballaget för eventuell utredning.

Jag har fått fel produkt

Om du fått fel produkt i din leverans så kontakta mig inom 14 dagar efter mottagande av din beställning. Du ska därför kontrollera dina produkter när du får hem dem för att bekräfta att du fått en korrekt levererans. Ateljé Johanna Forsberg står självklart för alla fraktkostnader om vi skickat fel vara till dig.

Transportskada

Om kartong är trasig eller öppnad vid leverans, meddela PostNord direkt när du tar emot paketet. De har färdiga blanketter för skadeanmälan.

Tvist

Jag följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

Personuppgifter

Alla personuppgifter som du lämnar behandlas i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL 1998:204). Jag garanterar att inga uppgifter om dig säljs eller används till reklamutskick från tredje part, utan endast används av Ateljé Johanna Forsberg. Din e-postadress och ditt mobilnummer används till orderbekräftelsen samt till övrig information om din beställning.

Mitt mål är glada och nöjda kunder
Jag vill alltid göra vad jag kan för att du som kund ska känna dig fullständigt nöjd.

Johanna Forsberg