Vill tacka samtliga som var med under lördagens kvinnofrukost i Pingstkyrkan, Örnsköldsvik. Temat var: skapad för att skapa och jag hade äran att få medverka och berätta om mitt liv som konstnär och min bakgrund. Man kan säga, vart jag fått allt ifrån egentligen. 

Valde att tala utifrån bibelordet  1 Mos 1:27 “Och Gud skapade människan till sin avbild, till Guds avbild skapade han henne, till man och kvinna skapade han dem”
Jag tror på en kreativ Gud som skapat en kreativ skapelse. Du och jag är formade av en grym designer. Han känner dig och du är unik, ingen är som du. Är du trött på att söka bekräftelse på facebook i antalet gilla markeringar, sök svaret i Honom. Han håller i instruktionsboken och vet hur du fungerar. 

Jag är så tacksam för alla kvinnor jag fick möta den dagen, så många fina härliga kreativa skapelser. Fortsätt vara den du är tänkt att vara.

Med önskan om julefrid, sådär några veckor tidigt. Alldeles i tid med andra ord.
/ Johanna Forsberg