Idag har jag haft besök av Nordmalings förvaltningschefer som haft sammanträde i mitt kök!
Först gjorde de ett besök i min ateljé för att ta del av min historia och mina erfarenheter som företagare. Att kommunens förvaltningschefer besöker företag och lånar deras lokaler för möten är en del i kommunens arbete för att få komma ut och möta företagen på deras arena. Ett sätt att öka samarbetet och förståelsen mellan kommun och näringsliv.
Jag måste ärligt säga att jag är stolt över att tillhöra Nordmalings kommun och det visionära arbetet som sker just här! Visste ni att det finns en person som anställd på heltid för att bekämpa Jantelagen?! Är inte det något helt fantastiskt i sig själv. Att bestämma sig som kommun för att vi skall gå en annan väg än alla andra. Bekämpa Jante och alla hans befängda åsikter som allt för länge drabbat och sugit ur lusten och kreativiteten ur visionärer. Tänk vart vi skulle kunna vara utan Jante? Måla upp bilden för dig själv en stund. Det blir en ljus framtid med nytända eldar och kreativa lösningar.


Bara att tänka på vilka möjligheter som finns för vår kommun i dessa tider ger mig sådan lust att fortsätta och skapa. Våga fortsätta vara visionär och tro på framtiden!
Oavsett om du tillhör kommunen som läser detta eller om du bara råkar komma över min blogg så ta till dig detta: Slopa Jantelagen i ditt liv, det är totalt slöseri med tid och kraft. Nog har du bättre saker för dig än att ägna dygnets timmar åt att inte tro på dig själv eller aldrig våga sticka ut. Snälla var dig själv, alla andra är ju ändå upptagna, som Oscar Wilde sa en gång. Klok kille.

Jag kommer inte låta någon krama livet ur mig i alla fall!
Tack och bock för idag, ha en fantastisk trevlig helg.

/Soliga hälsningar Johanna Forsberg