Nu är jag på plats i New York och njuter av utsikten från mitt fönster på 35:e våningen av New Yorker hotel. I lördags öppnade vår utställning i Svenska Kyrkan, 5 East 48 Th street. Kyrkan är en riktig oas mitt i storstadens galna tempo. Hit kommer svenskar som antingen bor i New York eller som har anknytning till Sverige på något vis. Det är helt makalöst att komma in i denna lokal och plötsligt mötas av ett “hej” på mitt eget språk. Detta är verkligen ett tips för dig som bor eller befinner dig i New York och behöver få prata svenska, dela livet en stund och ta en rejäl kopp svenskt kaffe… samt under april månad få uppleva vår konst såklart.

Under vernissagekvällen möttes jag av en rad fantastiska människor, från gammal till ung. Jag, Lisa Rinnevuo och Sagah- Maria Sandbergvar på plats tillsammans med Anneli Lundkvist som arrangerat alltsammans. Vi hade även förmånen att ha med Erik Linder som underhöll våra gäster med underbar sång. Vi garanterar en sevärd utställning så gör ett besök om du är i närheten!