Passade på att åka över till Olofsfors bruk och hälsa på min underbara vän Stefan Markström igår. Efter en kopp kaffe och några härligt filosofiska funderingar senare drog vi igång med vårt samarbete. Allt är i skiss och idéstadiet, men vänta ni bara. Det här kommer bli BRA och helt annorlunda än hur jag arbetat tidigare.  Min tanke är att det alltid är bra att ge sig ut i nya äventyr som man inte helt kan kontrollera eller veta precis hur det kommer att bli i slutändan. Då utvecklas man anser jag.

Stefan Markström har sin ateljé i Manufaktursmedjan, Olofsfors bruk och skapar framförallt i måleri men ägnar sig även åt trä. Vi har spånat på samarbete och nu har vi helt enkelt satt igång. Jag skall göra ett längre blogginlägg om Stefan senare så ni får lära känna honom och hans konst och vårt samarbete närmare.