Tänk att tiden gått så fort, om någon vecka kommer vi att vara en till i familjen. Har just avslutat mina sista beställningar och försöker städa ihop i ateljén något så när med min stora mage i släptåg. Det går verkligen inte riktigt lika fort längre, men det hör ju till. Det härliga med att få en brejk från allt skapande är att man får tid till eftertanke och sortering av tankar och idéer. Tänker på allt roligt jag gjort det här året med 3d dokumentär filmning av mitt skapande, utställning i Vaxholm och påbörjat samarbete med Stefan Markström där hans färgsättning fått ge mersmak till mina skulpturer. Känns ju kanske löjligt att säga men längtar redan efter framtida projekt! Har man ett superjobb så har man. Men just nu blir det att fokusera på den utmaning som ligger närmast framför. Vilken förmån att få vara med om detta äventyr. Att bli förälder igen!

Önskar ni beställa något under den tiden så tveka inte att höra av er, så återkopplar jag när jag har möjlighet.

Önskar er en underbar sommar!
/Johanna Forsberg