Så har datumet förändrats från 2012 till 2013 och vi alla kan lägga ett år till historien.
Nu får vi göra som man gör med bokföringen, summera sina handlingar och göra ett avslut. Sedan börja på ny kula, nytt år, tillföra nya handlingar, inhandlingar och förhandlingar…

Själv konstaterar jag att mitt år bestått av stora förändringar. Jag har varit med i en dokumnetär, fått fantastiska nya kunder, blivit vald till årets företgare m.m. Men det största som hänt är givetvis att Alfred fått en lillasyster, Ester.

Prövningen har givetvis bestått i att balansera rollen som tvåbarnsmor och företagare… och människa. Att kunna “njuuuuta” (som vissa skulle uttrycka det) av tiden med dem, samtidigt som man skall få allt att snurra. Det är inte alltid lätt.

  Så för att summera 2012 vill  jag använda ordet: Tacksamhet!
Jag är tacksam över det jag fått och lärt. Det jag burit och lämnat. Det jag delat och tagit emot. Tack!
Nu längtar jag bara efter nya spännande möten och utmaningar.

Vi ses 2013 i Mo, kram!
/Johanna Forsberg