…nu har sommaren dragit igång på allvar och så har även jag! Sedan mitt senaste inlägg har vår familj hunnit med en hel del förändringar. Köpa hus, renovering och allt härligt som följer med det. Nedan kan ni skåda bildbevisen. 

Fönsterrenovering pågår, bara 17 kvar nu…
Huset är byggt kring 1890, men dessa tidningsurklipp kommer från en senare renovering.

Huset vi köpt, den gamla komministerbostaden i Grundsunda, ligger beläget vid Grundsunda kyrka och hembygdsgården, även känt för sina fantastiskt goda våfflor och Galleri Utås, en makalös konstoas mitt i skogen. Allt detta inom 1km från vårt hus. Jag kommer att inrymma en härlig extra ateljé i huset men kommer även att ha kvar ateljén i Mo som tidigare. 

Förutom ett härligt hus har jag ett härligt jobb, jag har öppet hela juli måndag-torsdag 11-16. Övrig tid: tidsbokning. 
Tveka inte att slå en signal om dagarna inte skulle passa dig, ett möte går alltid att ordna! 
…Eller så gör du som de flesta av mina kunder, skriv ett mail och beställ så skickar jag!

Nedan kommet en bildkavalkad från ateljén från den senaste tiden. 

Rådjur, ca 40 x 20cm, 4500:-
Kvinna i järnnät och bladguld, ca 45 x 30cm, 3500:-
Mansrygg, 45 x 30 cm, 3000:-
“luft under vingarna”  105 x 70 cm, 9800:-

I ateljén hittar du allt från ljuskorgar till stora skulpturer, kom in och titta!

Kvinnotorsos, samtliga ca 35x 15 cm, 1200:-/st. r
Resp 2500:- för  guldskulpturen “I know who I am”